Продадоха една от гордостите на индустриален Пловдив за 650 000 лв.!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:49 / 08.05.2014
11049
Бившия Завод за запаметяващи устройства, намиращ се в индустриалната зона в града на тепетата, продадоха публичните изпълнители от НАП Пловдив. С приходите от продажбата, които са в размер на 648 800 лева, напълно ще бъдат погасени данъчно-осигурителните задължения на предишния собственик на сградата. Днес новият й притежател беше въведен във владение от представители на приходната агенция.

Това е един от особено успешните търгове на дирекцията, които освен, че са на висока цена, завършват с приход, покриващ на 100% задълженията на лицето.

Днес в Пловдив започнаха огледите на 4 недвижими имота, отново заради натрупани от страна на собственика им големи дългове към бюджета. Това са един апартамент в кв. "Тракия", оценен на 63 680 лева и три гаража на ул."Братя Миладинови" на различни цени - от 15 280 до 28 000 лева. Огледите им продължават до 13 май, когато е последен срок и за подаване на ценови предложения за закупуване.

Също през месец май стартират продажбите на недвижима собственост и БМВ Х5, намиращи се в комплекс Пампорово. Джипът се предлага срещу 16 000 лева, а имотите - три еднотипни апартамента с площ по 52 квадрата, излизат на търг с първоначална цена 36 048 лв. всеки от тях. 

Подробности по тези и други продажби, организирани от публичните изпълнители на НАП, могат да бъдат разгледани на интернет адрес www.nap.bg в рубриката "Продажби". Във всяко съобщение са публикувани сроковете за огледи, за внасяне на депозит и на ценово предложение, както и телефон за връзка с водещия търга.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).