Приемат предложения за носители на тазгодишните награди "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:04 / 20.04.2010
1533
Дирекция „Култура" на община Пловдив напомня, че в навечерието на 24 май кметът Славчо Атанасов ще връчи Награда "Пловдив" - ежегодното отличие на общината за ярки постижения в културния живот на Пловдив.

И тази година специалистите в комисиите ще отличат по утвърден статут един творец или колектив от постъпилите предложения в следните раздели: журналистика; художествена литература; художествен превод; архитектура; музика; театър; изобразително изкуство; фотография и операторско майсторство; произведение на изкуството, предназначено за деца.

Предложенията могат да се правят от името на културни институти, учебни заведения по изкуствата, ВУЗ, творчески групи, дружества и формации, средствата за масова информация, издателски къщи, галерии, фондации, частни лица и други в срок до 30 април в дирекция "Култура" на община Пловдив по специален образец. За справка и информация: тел. 62 44 34.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).