Премахват вестникарски будки в "Тракия", разчистват пространството пред Форума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:46 / 20.04.2012
3574
В "Тракия" реално няма много незаконни обекти", заяви днес по време на акцията за вдигане на незаконни гаражни клетки в района кметът Костадин Димитров, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той със съжаление разказа, че вчера се е наложило премахването на една беседка в района. "Разбирам, че гражданите са направили нещо хубаво, но заради тази беседка получихме много жалби и преписки от полицията. Нямаше как да останем безучастни", коментира още Димитров.

Предстои и премахването на няколко будки за вестници, както и изчистването на пространството пред форум "Тракия". "Ще направим някои компромиси там, за да не останат хората "на улицата" посред летния сезон", уточни още райкметът. 

Разбра се , че много често в районното кметство се получават и преписки от общинския инспекторат за заведения, които разполагат повече маси, отколкото са предидени по договор.
В тази връзка припомняме, че порочната практиката за "разширяване" на заведения в Пловдив по време на почивните дни продължава, съобщи преди време за Plovdiv24.bg шефът на местното ФБР Владо Илиев. Само пред великденските празниците е работено по 10-на такива сигнала, засягащи предимно заведения по Централната главна улица, ул. "Иван Вазов" и ул. "Капитан Райчо". Собствениците им са поставяли допълнителни маси на площ на около 20 кв.м., които обаче не са предвидени в договора с общината.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).