Премахнаха маси на Центъра, поставени там незаконно от години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:11 / 26.10.2012
4997
Популярно заведение за бързо хранене до бившите хали на Малката главна е разполагало досега многобройните си маси отпред без одобрена схема за това, научи репортер на Plovdiv24.bg от шефа на Общинския инспекторат Владо Илиев. Дървените маси и пейки от години пречат на свободното преминаване през мястото, освен това земята около тях беше отрупана с остатъци от храна и напитки.

"Неколкократно сме глобявали собствениците за нарушението и сме ги предупреждавали сами да махнат масите отпред, но реакция от тяхна страна нямаше", разказа Илиев. Тогава Инспектората предприема акция по прибирането им.

Шефът на местното ФБР съобщи за още един любопитен случай в "Остромила". Строителна фирма изхвърля в квартала 20 кубика отпадъци. 

"След като установихме точно нарушителите, те сами поискаха да съберат боклуците и почистиха мястото", коментира с усмивка Илиев. 

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).