Предстои третото издание на фестивала "Вкусът на Пловдив"

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
12:57 / 20.05.2019
2700
Пресконференция ще се състои утре в залата на ресторант "Централ" по повод предстоящото трето издание на фестивала "Вкусът на Пловдив", в който участва и пловдивският фермерски пазар.

На пресконференцията ще присъстват Александър Държиков - заместник-кмет по култура и туризъм на Община Пловдив, Еню Енев, председател на Сдружението на ресторантьори и хотелиери "Тракия", Гергана Кабаиванова, управител на Фондация "Локалфууд.бг" и организатор на Фермерски пазар - Пловдив, Йордан Илиев - директор на ОИ "Старинен Пловдив".

Фестивалът "Вкусът на Пловдив" ще се проведе за трети път от 23 до 26 май на ул. "Райко Даскалов" (Малката Главна) в Пловдив с участието на местните топ ресторанти, занаятчийници за храни и Фермерски пазар Пловдив.

Откриването на фестивала е на 23 май в 12,30 часа пред Туристическия информационен център до Римския стадион и ще бъде съпроводено с музикално-артистична програма. Гост-водещ: шеф Иван Звездев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).