Представят нова образователна програма за учители в Младежки център Пловдив

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 05.06.2021
1231
Нова образователна програма "Младите (въз)действат“ ще бъде представена на пръв път днес, 5 юни, на организирания от ОП "Младежки център Пловдив“ образователен форум "Извън формата“. Тя е базирана на опита на екипите на младежките центрове в страната в неформалното образование, дигитално-медийната грамотност и "меките“ умения.

Темата на това издание на форума е "Въздействай в Новото време“. Казусите в него ще провокират всички, работещи в образователната и социална сфера, да намерят различен подход към реалните потребности на децата и младежите. Системният фамилен психотерапевт Иван Павлов ще засегне темата за "Видимото и невидимото при работа с деца и млади хора“- как чрез преживелищен метод да се постигне по-задълбочен анализ на взаимоотношенията между децата, младежите и авторитетите.

Форумът е насочен към представители на училища и детски градини (директори, преподаватели, педагогически съветници), уредници на читалища и професионалисти, работещи с деца и младежи в образователната, социалната и културната сфера. Входът е безплатен, с предварителна регистрация тук: https://forms.gle/nQRcqfg3FA9rPGqH7.

Събитието е част от проект "Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“, реализиран по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).