Празник за Великден и на Главната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:22 / 24.04.2011
3714
Млади и стари пловдивчани и гости на града се стекоха днес на главната улица пред централна поща да празнуват Възкресение Христово с Политическа партия ГЕРБ. Областният управител и областен ръководител на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев поздрави присъстващите с "Христос Возкресе". 

За поредна година партия ГЕРБ почита поредния голям празник. Както миналата година, така и тази, сме тук и отново сме подготвили един много хубав козунак и много пъстри яйца. Пожелавам на всички да здраве, благоденствие, да имаме една успешна и добра година за нас и нашия град, заяви инж. Иван Тотев. Той подчерта, че през изминалите четири години ПП ГЕРБ винаги е била сред хората. За нас е важно всички, които са тук наистина да се почувстват добре, да създадем добро настроение, подчерта още областният управител и ръководител на партията в Пловдив Иван Тотев.
На празника "Великден с ПП ГЕРБ" присъстваха народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР, общински съветници, районни кметове. 

Гостите бяха почерпени с 30-метров вкусен козунак и над 2000 великденски яйца. Малчуганите се забавляваха с приказни герои, мериха сили в състезание за най-здраво яйце, отговаряха на загадки, пяха и танцуваха. За участниците имаше награди, красиви балони и парче от огромната празничната торта.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).