Празник на знамето в ЦДГ "Велимира“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:10 / 20.09.2010
1595
Кметът на район "Тракия" Гиньо Матев ще бъде гост на тържествата в ЦДГ "Велимира". "Празникът на знамето" ще започне утре 10,30 ч. в двора на детското заведение. На специална церемония, пред сградата на забавачката ще бъдат издигнати българският флаг, както и знамето на детската градина. За целта вече са поставени 6-метрови пилони, които са дарение от специализирана фирма. С празничния концерт ще се постави и символично началото на новата учебна година.

През нея в ЦДГ "Велимира" ще се обучават и възпитават повече от 210 деца, разпределени в 8 групи. Директорът на детското заведение Марина Ангелова поясни, че "Празникът на знамето" има за цел децата да се възпитават патриотично и да знаят за какво служи знамето на държавата, детската градина и другите институции. Празничната програма, организирана от преподавателския колектив, ще бъде и своеобразно честване на Деня на Независимостта - 22 септември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).