Пост във Фейсбук: Жестоко убийство пред погледа на дете в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
08:59 / 15.03.2018
33799
"Жестоко убийство на бездомно животно, извършено в двора на пловдивска фирма. Моля, нека изпратим своите сигнали!" Тази публикация се разпространява в последните часове във Фейсбук. Следва и призив към органите на реда:

"На 14 март 2018 г. в двора на пловдивската фирма "Бейхао България" ООД, е извършено жестоко убийство на бездомно куче пред очите на непълнолетно лице на 14 години, станало неволен свидетел на жестокостта. За убийството разбрахме от публикация във социалната мрежа. Изпращаме ви снимков материал с лицето на убиеца. Моля за вашата бърза намеса, за разследване на случая".

"Не мога да не споделя... На мястото на това куче може да е всяко друго същество... Споделете и напишете жалба. Ето така се разправят с бездомните нещастничета в пловдивската фирма... убиват ги с кол пред очите на 14-годишно дете. Моля, да залеем Трето районно с жалби", пише друг потребител във Фейсбук.

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).