Последният филм на Велко Кънев ще има официална премиера в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:23 / 16.12.2011
1919
Утре А+ Синема и Cinema City Пловдив официално ще представят в Пловдив новата българска романтична лента "Още нещо за любовта". На събитието ще присъстват режисьорът Магдалена Ралчева и голямата българска актриса Мария Статулова, а гостите ще бъдат посрещнати с автентичен арменски танц.

Пловдивската премиера ще бъде в памет на един от най-обичаните български актьори Велко Кънев, който направи своята последна роля в киното именно в "Още нещо за любовта". Приживе той не криеше своята гордост от продукцията, която ще остане един от последните му подаръци към хилядите му почитатели.

В романтичната история, вдъхновена от действителни личности от българската история, участват звездите Калин Врачански ("Стъклен дом", "Забранена любов"), Симеон Лютаков ("Седем часа разлика"), Мария Статулова ("Откраднати очи", "Да обичаш на инат", "Дами канят"), Сепиде Делфоруз, Димо Алексиев ("Седем часа разлика", "Лора от сутрин до вечер") и Велко Кънев ("Време на насилие", "Да обичаш на инат", "Оркестър без име").

Филмът разказва за историческата личност д-р Иван Руменов (Калин Врачански) - светило в българската хирургия и асистент на разстреляния от Народния съд проф. Александър Станишев. 

Сценаристът Георги Данаилов се е отклонил от историческите събития и е поставил героите в центъра на една вълнуваща история за силата на любовта и за отговорността, която идва с хипократовата клетва.

Събитието ще се състои в Cinema City Пловдив и е с начален час 20:00.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).