Поредна "жертва" на градския транспорт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:05 / 10.08.2014
14899
За проблем по маршрута на линия 18 сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето за какво става дума:

Здравейте! Пиша Ви във връзка с възникнал проблем с кондуктор по линия 18. Преди време ми се наложи да се кача в автобус с регистрационен номер РВ 6703 МС, движещ се по линия 18 в посока от ЖК "Тракия" към бул. "България" около 13 часа. 

Бях приготвила десетолевка, с която да платя билета си. В момента, в който се опитах да го направя, кондукторът /Георги М. - името му успях да разбера едва преди да сляза от автобуса/ ми направи забележка за едрите пари и ме подмина, без да ме таксува. 

Завърна се след около минута и грубo и невъзпитанo ми обясни как е трябвало вместо да си седя на спирката и да чакам автобуса, да си разваля парите, за да му дам точни. На човека му било омръзнало всички да му дават едри пари.

Направих му забележка, че се държи грубо, а няма ни най-малко право. Но дори това не го спря. Друга пътничка също му направи забележка за грубото държание, но кондукторът дори за момент не се замисли дали да не спре. Започна да квалифицира какви били всички жени - луди и си измисляли. Най-учтиво го помолих да се представи, тъй като старателно бе обърнал баджа си с гръб към пътниците. Отказа. Той не ме карал да се представям, съответно нямало да ме информира и за неговата самоличност.

Обърнах се към "Автотранс Чолаков" по телефона още докато пътувах, за да подам оплакване. Господинът взе да се държи още по-арогантно, докато провеждах разговор с любезна дама от фирмата. Размаха баджа си пред очите ми, попита ме дали го виждам добре и ми спомена, че съм злобна. Мъжка постъпка, нали?

След като разбра, че съм приключила с разговора, ме информира неколкократно колко лош и злобен човек съм и как заради моето поведение сега щели да изгонят него от работа. Бях определена и като жената на Трайчо, макар да не познавам въпросния господин. За финал на всичко ми заяви: "Аз Ви прокълнавам бял ден да не видите!".

Допустимо ли е такова отношение към който и да било, а още повече към една дама?

Държа да отбележа още веднъж, че съм информирала фирмата и оттам ме увериха, че ще предприемат проверка по случая. Извиниха се многократно.

Виж коментарите (17)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).