Полк. Кюмюрджиев: Задържахме хора от кохортата на Цеко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:48 / 16.01.2005
2146
Стоян Ненчев - Цеко не е сред задържаните при полицейската акция в Пампорово, която предотврати сблъсък между враждуващите групировки от Пловдив и Смолян. "Той не е бил там. Шефовете никога не присъстват на такива събития. Там са били хората от кохортата му, изпълнителите." Това казва пред в-к "Стандарт" директорът на РДВР-Пловдив полк. Йордан Кюмюрджиев, който лично е участвал в акцията.
Дали двете групи са воювали за контрол над бизнеса с проститутки в курорта, тепърва ще се изяснява. Задържаните пловдивчани са петнайсетина. Има и такива, които са регистрирани, че живеят в Пловдив, но не са от града, допълва полк. Кюмюрджиев. Той потвърждава, че наред с незаконното оръжие у задържаниете са открити и законно притежавани пистолети. "Всички до един ще бъдат проверени как са получили разрешителни. Ако се установи, че има виновни наши служители, ще има наказания, " - казва в заключение полк. Кюмюрджиев.
Изобщо не разбрахме какво се случва. Всичко се разигра много бързо и тихо. Това заявиха от управата на хотел "Мургавец" след акцията на НСБОП в Пампорово. Гостите на курорта също не са усетили масовото щракане на белезници. Единствената "следа" от нощната акция беше засиленото присъствие на полицаи в курорта. Много туристи признаха, че са доволни от това, защото така се чувстват в пълна безопасност, съобщава още вестникът.
Още по темата:
Полицейска акция предотврати битка между пловдивска и смолянска банди в Пампорово
Стоян Ненчев - Цеко е предводителят на пловдивската банда, задържана в Пампорово

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).