Полицаят Караджов разказа на какви унижения и експерименти е подложен в ареста!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
11:56 / 13.02.2017
11255
"В ареста съм подложен на всякакви унижения и експерименти. Нищо не съм извършил." С тези думи се обърна към съда Венцеслав Караджов - полицаят, обвинен за разстрела на своите родители през май миналата година, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

За пореден път Караджов обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража" с аргумента, че от началото на престъплението са минали почти 9 месеца, а прокуратурата не е успяла да събере доказателства, които дори косвено да сочат, че именно той е извършител на бруталното двойно убийство и поради тази причина умишлено удължава престоя му в ареста.  

"След 9 месеца едва сега ми назначават психиатрична експертиза. Ако съм невменяем, какъв смисъл има този напън?", удиви се Караджов в съда днес. 

Той и защитничката му - адв. Зоя Тошкова, припомниха множеството несъответствия по случая - така например по думите на свидетел Караджови и съпругата му са видени да изхвърлят чантичка от моста на Гребната база в 18 часа, макар че според прокуратурата престъплението е станало часове по-късно; притискана е съпругата и детето му; от прокуратурата дори си позволили целенасочена лъжа, за да бъде вкаран той в ареста - а именно, че го има на запис как влиза в дома на родителите си във фаталната вечер, нещо, което в последствие е отречено. 

И още - Караджов се закани, че най-накрая ще публикува в интернет записите с родителите си, за да престанат спекулациите за отношението му към тях. В края на декември пък съпругата му е констатирала, че задната врата на имота, в който са разстреляни родителите на Караджов, е разбита. Подала е оплакване в полицията, но разследването, според прокурора по случая, не е констатирало нищо нередно, освен преместен капан на бидон, върху който... спяла котка. 

Интересни подробности за отношението към Караджов можете да видите в прикаченото видео!



Виж коментарите (4)

Още по темата (107):
11.10.2023 Посякоха бивш полицай за двойно убийство в Пловдив!
30.05.2023 Експолицаят, обвинен в убийството на родителите си, се появи с нова
визия
18.04.2023 Експолицаят Караджов в съда: Говорим си на година по лъжичка, а упорито не се обръща внимание на защитата ми
18.04.2023 Едно от най-мистериозните двойни убийства в Пловдив отново влиза в съда
21.03.2023 Не Караджов, а наркомани може да са убили родителите му
23.02.2023 Адвокатката на експолицая Караджов, обвинен за убийството на родителите му, очаква интересен развой по делото
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).