Полицаи се срещат с ученици в Тракия следващите два дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:09 / 24.06.2008
1100
Срещи дискусии с учениците от 9 и 10 клас от училищата в район "Тракия" организират на 25 и 26 юни Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Младежки съвет - Тракия, съвместно с Областния съвет по наркотични вещеста и Центъра по бойно-приложни спортове на МВР, с участието на лектори и от V-то РПУ.

Мероприятията се провеждат под патронажа на кмета на район "Тракия" инж. Гиньо Матев и са посветени на 26 юни - Международния ден за борба с наркоманията.

На 25 юни (сряда) от 12.00 в конферентната зала на СОУ "Св. Седмочисленици" ще има демонстрация по самозащита от Тони Петров - 4-ти дан Джуджицу, 4-ти дан Шотокан Карате, 6-ти дан Полицейска лична защита, подполковник в МВР и главен инструктор на МВР по Полицейска лична защита, генерален секретар на Българска джуджицу федерация и Федерацията по бойни спортове на МВР, треньор и на националния отбор по джуджицу и Полицейския национален отбор по карате, преподавател в НСА и УНСС, който ще дойде със свои инструктори от София специално за мероприятието. В демонстрацията ще участват и пловдивски каратеки от клуба на Левон Пакосян. Срещата с тракийските ученици се продължи с дискусия за правата и отговорностите на тинейджърите и заниманията със спорт и изкуства като алтернатива на наркотиците.

На 26 юни (четвъртък) от 12.00 отново в конферентната зала на СОУ "Св. Седмочисленици" ще бъде прожектиран филма "Пропуснат живот", след което в дискусията с учениците ще се включат лектори на Областния съвет по наркотичните вещества, Местната комисия при район "Тракия", Детска педагогическа стая.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).