Показват комплекс, намиращ се в един от най-атрактивните квартали на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:51 / 27.09.2017
3342
Водещата инвестиционна компания "Галакси Инвестмънт Груп" организира Ден на отворените врати в жилищен парк "Роял Сити". Събитието е планирано за всеки, който иска да се сдобие с нов имот в модерна сграда и ще се проведе тази събота от 11 до 15 часа в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5. в Пловдив.

В рамките на инициативата клиентите ще могат да се запознаят с актуалните оферти за покупка и наемане на жилище, да направят консултация за кредит, както и да се възползват от специалните предложения, които ще бъдат актуални само по време на представянето.
Собственици на жилища отчитат като огромен плюс на "Роял Сити" цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Допълнително удобство за бъдещите собственици са подземния и наземен паркинг, местата за отдих, заведенията за хранене, детската площадка, търговските обекти, офиси и банки.

"Роял Сити" е изцяло завършен и функциониращ комплекс, който се намира в един от най-атрактивните квартали на Пловдив - "Кършияка". Локациата е изключително комуникативна. Отличава се с просторни апартаменти, които са с отлично разпределение и функционалност и се предлагат на атрактивни цени. Сградите са изградени със съвременни и качествени материали, притежават многокамерна PVC дограма и отлична топло и шумоизолация, изпълнени са по последни световни стандарти.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).