Поканиха пловдивчани да обсъдят транспортните проблеми в града ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:22 / 25.09.2018
3729
Сдружение "Бизнесът за Пловдив" кани гражданите и медиите на обществено обсъждане на тема: "Пловдив – транспортни проблеми и решения“, което ще се проведе на 3.10.2018 г., сряда, от 17.00 ч., в зала "Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив, пл. "Съединение“ №1. Сдружението ще представи основните транспортни проблеми на Пловдив и ще предложи мерки, които Общината да предприеме за тяхното решаване.

Поканени са и експерти. Целта на общественото обсъждане е експертите и представителите на заинтересованите страни да изкажат своите мнения, препоръки и предложения, на базата на които сдружение "Бизнесът за Пловдив" ще  изготви доклад с конкретни предложения и ще внесе в община Пловдив за предприемане на реални и ефективни действия за подобряване на инфраструктурата и транспортната система на града.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).