Подсъдим в Пловдив осъден за сводничество в Париж

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
22:15 / 10.01.2022
1893
Дело за непристойни действия и съпротива срещу орган на властта за пореден път не можа да стартира в пловдивския районен съд заради отсъствието на подсъдимия. Оказва се, че веднага след деянието през март 2020 г. мъжът отпрашил към Франция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В страната на петлите Асан Карамехмедов се захванал със сводничество и по информация на жената, с която съжителства у нас, през декември 2021 г. съдът на Париж го е осъдил на 8 години затвор заедно с други седем души. Жената твърди, че съдебната процедура не е приключена, тъй като присъдата се обжалва пред втора инстанция. 

Към днешна дата не е изпълнена Европейската заповед за разследване, издадена от Районния съд в Пловдив и от френските власти към момента няма отговор дали на Карамехмедов е връчен обвинителния акт по делото тук. Сега ще се отправи ново запитване, с което се уточнява дали срещу подсъдимия има постановена присъда или друг съдебен акт във Франция, влязъл ли е в сила съдебният акт, какво по вид и размер е наказанието.

Новото разпоредително заседание е насрочен за 2 март и се очаква до тогава да се получи отговор от френските власти. 

Асан Карамехмедов е извършил престъпленията в Пловдив при условията на опасен рецидив, като преди това е бил осъждан за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода. Той е обвинен за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу двама служители на сектор "Специализирани полицейски сили" при ОДМВР – Пловдив, и по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).