Победителят в Hell's Kitchen отвори пицария в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (114)
22:55 / 10.08.2020
72488
Победителят в третия сезон се превърна в поредния участник, на който Hell’s Kitchen дава летящ старт не само в живота, но и в кариерното развитие.

"Hell’s Kitchen сбъдна една от моите мечти – да си отворя собствен ресторант. А другата мечта е да се върна да живея в България", споделя Реджеп.

Той инвестира 100-те хиляди лева, които спечели от "Кухнята на Ада", в собствена пицария. Роденият в Сърница млад готвач реши да използва наградата от Hell’s Kitchen, за да се върне в България за постоянно. Както е известно Реджеп напуска родината много малък заедно със семейството си и израства в Италия. След като се дипломира като готвач, намира работа в Германия и развива успешна кариера там. В кулинарното шоу става популярен с прозвището "Италианчето". 

"Тази победа ми донесе много. Чувствам се много горд със себе  си. Първоначално не очаквах, че ще стигна до този етап, обаче когато останахме петима, бях сигурен, че моето място е на финала и най-накрая се случи. Това беше единствената ми цел", споделя той.

"Италианчето" избира да продължи професионалния си път в Пловдив. Той готви с италианска страст, тъй като е израснал на Ботуша и залага на пицата, вместо на завъртяни гурмета. А първият помощник в кухнята му се оказва не кой да е, а човекът, който му помага да развие таланта си – шеф Виктор Ангелов.

"Днес аз работя за Реджеп. Така че каквото той поиска от мен, това правя. Тук съм, за да го подкрепя в начинанието му и съм се отдал напълно", споделя шеф Ангелов.

"Hell’s Kitchen е трамплин за хора, които имат желание и талант, които искат да покажат. Имат какво да покажат и такива хора като Реджеп, които стартират свой собствен бизнес, след като вземат голямата награда са доказателство за това нещо. И Дани Спартак и Веси Чилева, всички се развиват чудесно. Динамиката на Hell’s Kitchen – това, че е много истинска, много неподправена, много динамична – това е магията. Това е възпитателният ефект. Желанието да предам опита си, енергията си на хората, с които съм заобиколен. Смятам, че е моя мисия и че това е начинът да ги вдъхновя да продължават напред", категоричен е шеф Ангелов.

Кулинарното шоу Hell’s Kitchen се превърна в истинска академия за млади, амбициозни и успяващи хора. Вече три сезона то моделира талантите в кухнята, които демонстрират смело нови техники и въображение, както и характер на истински шефове, пише още "Нова ТВ".

Виж коментарите (114)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).