Пловдивско семейство поиска да дари кръв, но се сблъска с безумен отказ

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
09:15 / 23.10.2017
28954
Неспазване на работното време за кръводарители в Кръвен център - Пловдив. За това съобщиха читатели на Plovdiv24.bg. Ето и разказа им: Здравейте, искам да съобщя за поредната наглост, случваща се в град Пловдив. На 20.10.2017 г., петък, в 17.35 часа, със съпругата ми отидохме в центъра за кръводаряване. Необходимо беше да дадем кръв за наш роднина. Останахме много изумени, когато охраната на входа на Центъра ни каза, че ще пръскат против хлебарки и вече работното време с кръводарители е приключило. 

Обяснихме му, че е спешно да дадем кръв, защото трябва да занесем бележката, за дарена кръв, за да прелеят на нашия роднина. Отговорът му беше: "Ами елате утре". Нито в сайта на кръвния център е упоменато нещо, нито на вратата имаше поставена бележка. Започнахме спор, защото ние настоявахме да дадем кръв и му казахме, че нарушаваме нищо и сме прави и не е редно без предупреждение да затварят. Въпреки, че сме отишли в работното време, което през седмицата е до 18.30 часа, господинът заключи вратата. Ние продължихме да настояваме да се оплачем на висшестоящо лице. 

Оказа, че няма нито лице, нито телефон и може да се оплакваме само на нас. Излезе лекарка, която нямаше бадж с име. Съпругата ми поиска да се представи и тя го направи едва доловимо, като д-р Тръпкова или Тропкова. Лекарката дори ни попита защо идваме сега в 17.30, а не по-рано, обяснихме й, че сме на работа и в интернет сме проверили работното време. Повтори неколкократно същите неща, които каза и охраната и ние си тръгнахме, защото водихме вече 15 минути безсмислен спор. Докога ще нарушават нашите граждански права?!

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).