Пловдивският пластичен хирург към плеймейтката: Чакай бе, аз да не съм банка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
19:19 / 04.02.2017
42967
Плеймейтката Ася Капчикова преди дни в "Шоуто на Слави" обвини известния пластичен хирург д-р Ангел Енчев, че не й дал наградата, която спечелила и й поискал пари за благотворителна операция на онкоболна жена. По този повод се обърнахме към д-р Енчев за неговата гледна точка по случая. 

- Д-р Енчев, вярно ли е, че сте обещали награда от 10 000 лв. на плеймейтката Ася Капчикова, а не сте ѝ я дали? 

- Ще ви обясня каква е схемата. Дойдоха от "Плейбой" и ме помолиха да участвам както всяка година в конкурса за избор на плеймейтка. Аз давам 10 000 лв. за услуги в моята клиника. Това означава, че за тази сума могат да се направят всякакви операции - на ушите, на клепачите, на гърдите. Но Капчикова решила да преотстъпи тази интервенция на жена, която е претърпяла операция от карцином на млечната жлеза. 

И аз да съм ѝ направил интервенция за реконструкция на гърдата. Но тази операция не е едноетапна, а триетапна. Консумативите за нея са не 1000 евро, а 4000 евро. Защото се слагат тъканни разтегатели, раздуват се и след 3 месеца се поставя постоянният имплант. След това се прави наново ареола, която най-вероятно я няма. Това отнема и време, и финанси, надхвърлящи много тези 10 000 лв. 

- Каква е сумата? 

- Тя зависи много от всеки клиничен случай. Капчикова щяла да направи конкурс, за да избере жената. Как така ще избереш коя жена е по-болна и коя е по-достойна, за да ѝ подаря аз такова нещо. Още повече, че този тип операции се правят в държавните онкоболници и се поемат от здравната каса. 

- Вие занимавате ли се с такива случаи? 

- Това нещо се прави в онкоболници много успешно, защото са специализирани. Капчикова си прави пиар на гърба на болния. И аз трябва да платя. Плеймейтката прави помен с чужда пита. 

- Вие говорихте ли с нея по този въпрос? 

- Тя идва при мен, говори. Казах ѝ, че това нещо не може да стане - да преотстъпи своя ваучер. Все едно някоя автомобилна компания ти подарява кола, тя е длъжна 5 г. да я кара при това брандирана и без да я продаде. Тя по същия начин може да дойде и да ми каже: "Д-р Енчев, нямам нужда от операция. Дайте ми 10 000 лв." Чакай бе, има си регламент. Аз да не съм банка да осребрявам чекове. 

- Защо според вас Капчикова даде гласност на този случай? 

- Тя първо беше ходила в друго тв предаване. Твърди, че нямала нужда от гърди и била единствената естествена плеймейтка. Досега такава нямало. Изведнъж Ася Капчикова се оказа с гърди, които ги поставила някъде си. Сега, за да не се компрометира, казва, че щяла да подари имплантите. 

- Смятате ли да си търсите правата? 

- Не възнамерявам да се занимавам с Ася Капчикова. Тя няма какво да каже и единственото интересно нещо, което се случва около нея, съм аз. Няма да дам продължение на тази инсинуация. И това е моето наказание към нея.


Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).