Пловдивската полиция не си поплюва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
21:10 / 28.11.2017
10380
Четирима са били задържани в хода на специализирана операция срещу наркоразпространението от служители на Първо РУ в Пловдив. Към 23 часа в събота на ул. "Георги Кондолов" били засечени двама млади пловдивчани - 18-годишен криминално проявен и 24-годишен. При последвали обиски от първия бил иззет пакет с марихуана, а от втория - цигара със същото съдържание. 

В неделя, около 2.30 часа, в заведение на бул. "Никола Вапцаров" било установено, че 32-годишен посетител, криминално проявен смолянчанин, притежава близо 0,7 грама амфетамин. Двадесет минути по-късно почти 0,6 грама от същия наркотик били иззети от друг познайник на полицията - 34-годишен от пазарджико село, проверен на бул. "Македония". Спрямо извършителите са взети 24-часови мерки за неотклонение, образувани са бързи производства.

За други две кражби от отдавани под наем жилища в Пловдив е заподозрян задържаният 26-годишен столичанин. Както съобщихме вчера, с постановление на районната прокуратура мъжът е привлечен като обвиняем и му е взета 72-часова мярка за неотклонение, за това че в началото на месеца отнел два плазмени телевизора от нает от него апартамент на ул. "Драгоя Божилов". 

В хода на допълнителното разследване служители на Второ РУ и колегите им от Четвърто РУ установили, че на 11 и 14 ноември, по идентичен начин - представяйки се за наемател, криминално проявеният столичанин задигнал общо три телевизора и готварско оборудване за вграждане от жилища на ул. "Г.М. Димитров" и ул. "Цар Калоян". Работата по пълното документиране на случаите продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).