Пловдивската полиция на лов за неправилно пресичане, има много глобени!

Автор: Васил Динев
Коментари (36)
13:54 / 23.10.2017
11294
12 пешеходци са глобени с фиш за неправилно пресичане на пътното платно в Пловдив за 2 часа днес, научи Plovdiv24.bg. На петима шофьори са написани фишове за неправилно паркиране и престой в кръстовища. Отделно 30 пешеходци са били предупредени устно, защото са тръгнали да пресичат неправилно. На шестима колоездачи е проверено оборудването на велосипедите им, без да са глобявани. Отделно един водач на автомобил се е сдобил с акт за отнемане предимството на пешеходец. 

В рамките на превантивната дейност за намаляване на пътнотранспортния травматизъм с участието на пешеходци днес екипи на сектор "Пътна полиция" бяха разположени на три кръстовища в Пловдив:

- бул. "Христо Ботев" и бул. "Васил Априлов";

- бул. "Княгиня Мария Луиза" и ул. "Петко Д. Петков"

- бул. "Македония" и ул. "Кукуш".

За времето от 11.00 ч. до 13.00 ч. полицейските служители осъществиха засилен контрол върху поведението на пешеходците на пътя и следяха за толерантното отношение на водачите на моторни превозни средства спрямо тях.

Акцията има за цел да се напомни на пешеходците за техните задължения и отговорности като участници в движението, както и че със своето правилно поведение могат да допринесат за повишаване на безопасността по пътищата.


Виж коментарите (36)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).