Пловдивска певица: Ограбиха ме скандално!

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
15:52 / 27.08.2017
23569
Пловдивска певица, която миналата година попадна в шумен скандал, се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже защо се чувства ограбена. Ето и думите й без редакторска намеса: Здравейте! Казвам се Емилия Стрехина. Миналата година участвах в "Пирин фолк" с авторска песен - "Любовта се върна". Музиката и текстът са на майка ми - Милена Стрехина. За моя голяма изненада снощи, докато гледах тазгодишния фестивал, се оказа, че една от участничките - Камелия Ванчева е откраднала част от моята песен. 

Държа да подчертая, че нямам нищо против нея, напротив - дори й пожелавам успех. Очевидно обаче тя ползва отсвира на моята песен, тоест част от аранжимента. Оригиналът е мой и сега някой друг е използвал част от отсвира, което лесно се разбира, че е взето едно към едно. Възмутена съм, защото аз съм плащала пари за аранжирането и всичко това са мои разходи. 

При рекламата на нейната песен "Сватбеният ден" са орязали въпросния отсвир, защото им е направило впечатление и умишлено са го махнали, което подсказва, че има нещо нередно. Аз тази година не участвам и нямам намерение повече да участвам. Крайно разочарована съм - миналата година по мой адрес се изприказваха купища компромати, но сега аз съм засегната и ощетена от тази интелектуална кражба. 

Виж коментарите (1)

Още по темата (3):
31.08.2016 Полицай към пловдивската певица: Ще ти сложа белезници! Тя: Заплашваш ли
ме?
30.08.2016 Мощният скандал с пловдивската певица се разгаря
29.08.2016 Пловдивска певица се изрепчи на полицаи: Знаете ли коя съм аз бе?
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).