Пловдивска любов - тя е на 19, той на 63: Правим секс през ден, неразделни сме!

Автор: Васил Динев
Коментари (248)
19:44 / 05.11.2016
476008
Днес Мартин Карбовски показа любопитната история на една двойка от Пловдив в проекта си "Видове любов" по btv. Вирджиния е на 19 години, а Николай на 63. Как се запознахте, попита журналистът:

Николай: "Стана малко случайно. Бяхме приятели с родителите й и оттам започна едно добро познанство, което прерасна в семейно приятелство. След 2-3 години, в края на миналата година започна и нашата връзка.

Нещата станаха сериозни, сега се допълваме във всичко и сме почти неразделни. Имаше една вътрешна спирачка, но в един момент нещата просто се случват, спирачката се отваря и си казваш "Да става каквото ще". 

Вирджиния твърди, че го харесва като мъж и в един момент е усетила, че той е нещо повече от приятел. Ето какво каза още Николай:

"Случи се на рождения й ден, когато ставаше на 18. Танцувахме и тогава тя се отпусна - бяхме на кръчма. Имам внуци, разведен съм. Те са на 4-5 годинки. Бившата ми половинка е на 52. След развода съм имал и други жени, но не много, една-две. Те бяха около 30-35 години. Нямам проблеми с потентността. Правим секс през ден. Вирджиния бе девствена преди мен.

Не съм мечтал за младо момиче - заведенията са пълни, една бутилка уиски и 17-годишни колкото искаш. Приятелите ни ни приемат нормално - знаят, че не е с мен заради парите".

Момичето сподели още, че, когато са се запознали, тя е била на 15 и че в началото връстниците й са се отнасяли зле към тази връзка.

Виж коментарите (248)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).