Пловдивска фирма получи голямата награда в категория "Недвижими имоти"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:52 / 01.12.2017
3320
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (KРИБ) за трета поредна година отличи най-успешните бизнес лидери за 2017 г. На официална церемония в столичния хотел "Маринела" бяха избрани "Мистър и Мисис Икономика", а пловдивската компания "Галакси Инвестмънт Груп" получи голямата награда в категория "Недвижими имоти". Призът бе връчен от директора на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия Мариета Захариева на управителя на дружеството Константин Бояджиев. 

"Тази награда е много специална, защото е признание не само за мен като управител. Тя е най-вече отличие за усилията на целия екип на компанията. Приемам я и като ангажимент, който трябва да бъде отстояван с обещанието, че ще продължим да работим със същата упоритост и професионализъм, не само за подобряването на пазара на недвижими имоти, но на бизнес климата като цяло", сподели по време на церемонията Бояджиев.

"Галакси Инвестмънт Груп" е една от водещите инвестиционни компании в страната с повече от 18 години опит в развитието и управлението на успешни проекти в сектора на недвижимите имоти. Дружеството развива диверсифицирано и богато портфолио от офисни сгради, търговски и индустриални площи, хотели, жилищни и ваканционни комплекси. 

Награди бяха раздадени в общо 14 категории, както две от тях - големи и са съответно за Мистър и Мисис Икономика 2017. По традиция победителите в отделните категории получиха статуетката "Рибарят и златната рибка", изработена от прочутия български скулптор Ставри Калинов, която с времето се е превърнала в запазена марка на конкурса.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).