Пловдивска адвокатка в шок: Голи жени с пиърсинги на вагините танцуват в дискотека!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
12:25 / 08.08.2017
60809
Известната пловдивска адвокатка Даниела Кърджалийска сподели в социалната мрежа Фейсбук впечатления от посещението си в дискотека в Слънчев бряг. Ето какво разказа тя: "Всъщност дискотеките вече отдавна не са дискотеки. Сигурно ще попитате какво правя и аз там? Ами, отишла съм на диджей Маскота, а не на пийп шоу. Шоупрограмата бе на много високо ниво, в един момент обаче в една клетка излязоха две жени. Не мога да ги нарека дами. Разбрах, че те са румънки, които бяха с напълно голи гърди и без долнища. Била съм в "Мулен Руж", но дори там не съм виждала подобно нещо. 

Въпросните имитираха, че правят секс помежду си, после и един танцьор се присъедини към тях. Имаха пиърсинги на вагините си, а едната от тях направи френска на другата. Нямам нищо против сексуалната ориентация на хората, но в тези дискотеки не е мястото на сцената да се прави това. Никой няма да осъществи контрол, разбира се, а трябва. Аз няма да отида повече там, но го казвам, защото и вашите деца са там. Това, което видях, ме отврати".


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (40)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).