Пловдивчанка възмутена: От кога човек стана простак, щом се грижи за здравето на околните?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:08 / 03.03.2020
27930
По повод публикацията ни за измамена пловдивчанка заради истерията около коронавируса у нас, с редакцията на Plovdiv24.bg се свърза жената, която застана  с името си, за да предупреди гражданите да внимават. Публикуваме без редакторска намеса нейния коментар по темата:

"Здравейте!

Аз съм Теодора Гешева, пловдивчанката, която излезе с лицето си, за да даде гласност на престъпната схема с продажба на маски по Интернет. След вашата публикация по мой адрес заваляха всевъзможни обиди. Наричаха ме "овца", " проста", "балък" , " малоумна" и каква ли още не. Аз сгреших, че платих пратката си без преглед. Точно поради тази причина исках повече хора да разберат, за да не проявят небрежност като мен. Но дори да не бях взела пратката, това нямаше да промени грозната подигравка, която някой си направи с мен и останалите, които са се предоверили. Искам да се обърна към всички коментиращи отвратителни неща по мой адрес! Първо- от кога човек стана простак, когато се грижи за здравето си и за здравето на околните!?Второ- Аз като един от малкото явно съвестни граждани исках да осигуря маски, защото в семейството ми имаше болен човек, на който му се налагаше да пътува и не искаше да се чувства неудобно кашляйки в автобуса без маска. Но в коментарите не прочетох някой да предположи, че човек би могъл да ползва маска, за да предпази другите, а не себе си! Трето- Аз много добре знам тези маски как и за какво се ползват, въпреки коментарите, че съм тъпа и необразована. Тъпа ли съм, че когато не съм здрава и искам да нося маска, когато пътувам в автобуса, за да не кихам и кашлям в лицата на тези, които изливат незнайно защо омразата си върху мен в коментарите си!? И последно- кой е прав- този който носи маска, когато е болен или този, който киха и кашля на воля сред хората!? А пък измамниците в тази история изобщо ги забравихме!"

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).