Пловдивчанка след ПТП-то с моторист: Била съм свидетел поне на 20 катастрофи тук!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
08:38 / 07.06.2019
10908
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия във връзка с катастрофата с моторист, която стана снощи. Ето какво разказа жената: "Здравейте, пиша Ви във връзка с публикуваната от вас статия относно катастрофата с моторист в жк "Тракия" на бул. "Освобождение". Аз живея от 3 години до въпросното кръгово, което е първото след Мебелна къща. За 3 години станах свидетел на повече от 20 катастрофи /вземете предвид думата “свидетел", защото не се знае колко още са се случили/, някои от тях леки, други не толкова.

Истината е, че кръговото е голямо и за разлика от други кръгови кръстовища в нашия град има добра видимост от всяка страна, но явно това не са достатъчни условия то да бъде достатъчно безопасно за участниците в движението. Реших, че е крайно време да отправим един апел да бъдат взети по-сериозни мерки за безопасност относно въпросното кръгово, тъй като черната му статистиката за съжаление става все по-богата и ако можем да я стопираме, бих била изключително благодарна!".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).