Пловдивчанка скри шапката на всички с пищните си форми във "ВИП Брадър", разплака се

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
23:01 / 19.09.2017
40145
"ВИП Брадър" организира конкурс за красота в Къщата, за да даде на съквартирантите възможност да увеличат седмичния си бюджет. Това постави дамите в интересна ситуация, тъй като трябваше да дефилират полуголи пред журито. За водещ беше определен Алфредо Торес, който успя да приповдигне духа преди старта. ВИП-ките много се въодушевиха от идеята да размятат голи телеса по подиума и така беше даден старта на парада на суетата, който завърши пагубно за една от тях. 

Алекс Богданска разходи дългите си крака пред влажните погледи на журито. Мегз дефилира с лично от нея струпана рокля, целяща да покаже максимално от тялото й. Енджи Касабие беше зашеметяваща и всички затаиха дъх пред гордата и осанка. За разлика от останалите при нея не се забелязваше кич и пошлост. Джулиана Гани скри шапките на всички с много пищните си форми и журито буквално се изчерви, когато силиконът й се размята пред физиономиите им. 

Това, което предизвика срив сред дамите, обаче беше награждаването, пише "Блиц". Трета награда грабна Алекс Богданска. На второ място беше Мара Отварачката, а на първо журито постави Енджи Касабие. Конкурсът обаче дълбоко нарани Джулиана Гани и тя избухна в горчиви крокодилски сълзи. 

"За първи път не печеля никаква награда в конкурс. Чувствам се пренебрегната и натирена. Достойнството ми е наранено. Няма такова унижение", хлипаше Гани. Момичето беше категорично, че заслужава поне 3-та награда и не преглътна факта, че някой не я намира за достатъчно красива.

Виж коментарите (6)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).