Пловдивчанка огорчена след посещение в аптека, поиска записи от камерите

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (6)
21:03 / 28.02.2020
22928
Редовна читателка на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже какво й се е случило. Ето какво ни написа тя:

"Здравейте! Обръщам се към вас, за да изкажа възмущението си от обслужването в аптека "Тримона" и неприятното чувство, с което си тръгнах от там. В сряда имах час за лекар, който ми беше заръчал да си закупя ампула от лекарството "Солкожин". Ампулата струва 21 лева. Отидох в "Тримона", тъй като е близо до кабинета, в който ми предстоеше преглед.

Аптекарката заяви, че иска да й дам стотинки, защото нямала да ми върне. После, докато ровя за дребни,  ми даде кутията с лекарството, но дори не ми издаде касова бележка. На доверие не изисках да ми се издаде такава. Когато лекарят ми поиска лекарството и му го дадох, той отвори кутията, а в нея ампула нямаше, само листовка. Веднага се върнах в аптеката, аптекарката си беше тръгнала. Човешки обясних на нейна колежка, която преди това ме видя, какво се е случило и казах, ако желаят да разговарят с лекаря ми, който те познават.

Момичето се обади на колежката си и я попита дали ми е сложила ампулата в кутията. Тя й отвърна, че я е сложила и да не ми дава нова ампула. Парите не ми се върнаха, не ми се даде и нов "Солкожин". Дори се опитаха да ме изкарат лъжкиня. Казах им да си проверят камерите и да видят кой лъже и, че е хубаво най-малко да издават касови бележки.

Върнах се в кабинета и закупих от лекаря ми нова ампула. Проблемът не е в това, че съм платила 40 лева за лекарство, което струва 20. Проблемът е, че засягат достойнството ми с подобни дребни и долни схеми. Може пък на аптекарките да не им стигат заплатите, знае ли човек."

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта
Професорка осъди УХТ за дискриминация
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).