Пловдивчанка нахълта в квартирата на бившия, легна на спалнята с цигара в уста

Автор: Георги Василев
Коментари (7)
21:57 / 09.11.2020
19993
Пияна пловдивчанка беше глобена в 250 лева заради потресаваща сцена, която разиграла в дома на бившия си приятел. Наложило се мъжът да вика полиция, за да се отърве от жената, която дори налитала на бой, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Случката е от миналия уикенд. Било около малко преди 4,00 през нощта в неделя, когато пловдивчанката почукала на вратата на квартирата на бившия си. Преди време двамата живеели заедно, но се разделили през пролетта.

След кратко чукане мъжът ѝ отворил и тя влязла в апартамента, отишла и легнала в леглото му. Той ѝ казал да става и да си ходи, но тя отказвала. След поредната покана, тя започнала да го бута, да го удря и го одрала по лицето с ноктите си. Мъжът подал сигнал до органите на МВР и слязъл да чака патрулката пред входа.

Малко по-късно пристигнал полицейски екип. Мъжът обяснил, че неговата позната му позвънила и след като той отворил вратата, влязла в апартамента и не искала да си ходи. Последвала проверка в апартамента – униформените заварили дамата легнала на леглото в спалнята да пуши цигари.

Когато видяла двамата полицаи, тя казала, че ще се облече и ще си тръгва, но започнала да удря и да блъска бившия си, както му крещяла и го нарекла с много грозни думи. Полицаите ѝ казали да се успокои. Жената започнала да крещи псувни и по техен адрес, като докато викала, биела бившия си.

След това излязла от апартамента и тръгнала по стълбището на блока, като продължава да крещи и да псува полицаите. Те я последвали. Жената седнала на стълбите в коридора на блока между втория и третия етаж и заявила, че няма да си тръгне от там. Полицаите я предупредили няколко пъти, че трябва да си тръгне, накрая я извели принудително.

Откарали я в Трето РУ. Жената продължавала да псува. Миришела на алкохол, но отказвала да се тества с дрегер. По-късно била дадена на съд за дребно хулиганство. Явила се без адвокат и отказала да обяснява. Заявила, че не е виновна и поискала да я оправдаят, но магистратите ѝ наложил наказание глоба в размер на 250 лева. Съдебното решение може да бъде обжалвано.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).