Пловдивчанка излезе от банята, посегна към дистанционното, последва шокиращ побой от приятеля й

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:52 / 17.01.2022
15308
Пловдивчанка осъди мъжа, с когото живеела на семейни начала, да й плати обезщетение от 5000 лв. за нанесен побой. Преди да заведе делото за парите, тя сезирала Пловдивския районен съд и за преживяното насилие и се сдобила със заповед, която му забранява да се доближава до дома й. Жената работела в чужбина, но през 2016 г. се прибрала у нас.

Запознала се с мъжа и заживели заедно. По делото няма данни той да й е посягал и преди 13 януари 2018 г., когато е нанесен побоят. На тази дата той се върнал от работа видимо изнервен. Жената му предложила да се разходят до магазина, като по пътя той мълчал.

След вечеря тя влязла в банята и когато се върнала в спалнята, видяла, че осветлението е загасено, а приятелят й си е легнал. Приближила се, за да вземе дистанционното, и усетила удар с юмрук в корема си. Последвали още удари с ритници и юмруци по главата и тялото. Жената плачела и го молела да спре, но той продължавал и тя го заплашила, че ще се обади в полицията.

Той я оставил и напуснал жилището. Жената подала сигнал, а няколко дни по-късно насилникът бил заловен и направил пълни самопризнания. След случилото се жената била с кръвонасядания, отоци и охлузвания по лицето и цялото тяло.

Физически се възстановила, но престанала да контактува с други хора, страхувала се за живота си и не смеела да остане сама. Затова и завела дело за обезщетение за преживените травми. Искът е за 5000 лв.и е уважен изцяло от Пловдивския районен съд. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Пловдив, пише "24 часа".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).