Пловдивчанка: Това е най-отвратителната торта, която съм виждала през живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:24 / 21.02.2024
8360
Вбесена пловдивска майка изказа огромното си възмущение и огорчение от отношението на служителите, работещи в популярен детски център в един от моловете в града.

Дамата е споделила недоволство си в групата "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv", видя Plovdiv24.bg.

"Здравейте! Искам да споделя как детски център в Пловдив съсипа празника на дъщеря ми. Това е най-отвратителната торта, която съм виждала през живота си. Може ли такова нещо, пълна подигравка. Ти се опитваш да направиш най-вълнуващия ден на детето си и накрая от този детски център го съсипват.

Едно, че ти взимат една чанта пари - за торта, за аниматор (която само си вееше роклята на ляво и на дясно), за маса и др. неща.

Аниматорката беше под всякаква критика. Изобщо не обърна внимание на децата.. И накрая управителката ми вика (аниматорката била притеснена, че не си е свършила работата). Аз какво съм виновна, че тя няма подход към децата..", казва отвращение майката. 

Потребителите на Фейсбук не останаха безучастни по случая и веднага заваляха стотици разнопосочни коментари.

"Дъщеря Ви ли Ви каза “Ей, съсипаха ми най-вълнуващия ден!" или това е Вашият прочит на нейните мисли?

Децата обикновено си прекарват супер в капелата - с толкова батути за скачане и басейни с топки.", казва потребител.

"Смешна сте, и дори жалка!! Деца стоят гладни в Палестина, убиват ги с бомби, убиват майките им, а вие не можете да проявите разбиране към момиче, което се е притеснило, представям си как сте крещяла, момичето е спряло да работи, вероятно! Голяма работа, че някаква торта не е била перфектна, излагате се, личи си, че не сте била гладна, че се големеете, и нямате съпричастност към хората, но съм убедена, че един ден вие ще работите като аниматорка! Вашето дете и приятелите щяха да опитат тортата, и да кажат колко е вкусна!!!!!!! Знаете ли, че някои деца, дори възрастни, не могат да си позволяват, в момента, дори, да си купят парче торта??!", споделя друг.

"Егати и коментарите. Каква е тая злоба, бе хора? Жената си е платила, естествено да иска добро обслужване. Къде отидохте на гладните и бедните по целия свят?! Ние ли, ще оправям света, след като себе си не можем. Понеже всички си мъчим, затова ни тъпчат.", защитава е дама в мрежата.

"Здравейте, аз работих там два месеца и напуснах. Вярно е, абсолютно всичко, на което сте станали свидел. Покривките, които са найлонови, не се сменят почти никога, те се бършат с препарат и отново се слагат на масите! Отделно на това, хладилниците, в които се държат тортите са стари и скапани.", допълва предполагаем бивш служител на центъра.

Разбира се не липсват абсурдни коментари:

"Викайте Жоро Игнатов."

"Взимам пуканките и следя с интерес великата драма за една торта."

"Тук ли да роня сълзи или ще има специален пост?"

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).