Пловдивчанка: Хората в Камбоджа живеят по-чисто от нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
21:06 / 27.01.2023
2829
Жена сподели във фейсбук видео от състоянието на междублоковото портранство на ул. "Асен Христофоров 8А в район "Южен" в групата "Забелязано в Кючука", видя Plovdiv24.bg.

Заснетото видео показва страшна мръсотия, с което районът наподобава повече на един друг квартал по на изток, отколкото "Кючук Париж". Жената сподели възмущението си, че улицата изглежда така всеки ден, въпреки опитите ѝ да почисти боклуците. 

Според авторката на видеото двата варианта за разпиляните боклуци са, че или излитат от контейнерите на отсрещния тротоар, или живеещите в сградата ги изхвърлят през прозорците си. 

"И в двата случая смятам, че хората в Камбоджа живеят по-добре от нас, или най-малкото е, че са по-възпитани от нас.", добави възмутената пловдивчанка.

В коментарите под видеото останалите членове на групата също изразиха мнение, че да изглежда по този начин "Южен" е неприемливо. 

"Европейски паркинг, европейска сграда и ....нашенска мръсотия. Крайно време е да се въведе т.н. навремето "ленински съботник". Всички слизахме пред блока и почиствхме.Вятърът също допринася за боклука."

"Ужас е! И аз използвам тези контейнери. Такова ни е възпитанието! Ставал съм свидетел на младо момиче как си хвърля боклука в "градинката" от другата страна на големият блок и пак се прибра в големият блок. Ужас е! Само се радвам, че близо до нас няма контейнери."

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).