Пловдивчанка: Градът ни се напълни със змии, шокът е голям!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
09:18 / 05.06.2015
20193
Неокосени тревни площи, кърлежи и змии - така можем да обобщим поредния читателски сигнал до Plovdiv24.bg:

Здравейте! Пиша ви относно темата за неокосените тревни площи. Живея в жилищен квартал "Тракия". Зад блока ни има полянка, разрешена за кучета, на която всеки ден по няколко пъти разхождаме кучето си. 

Тревата беше над метър до миналата седмица, в която най-накрая я окосиха. Но (не зная дали това е практика) оставиха окосената трева на поляната. 

Не смятам,че само с окосяването на тревата проблемът е решен. Би трябвало тя да бъде почистена, защото в момента отново газим в нея. Друг проблем е, че все още не са пръскали за кърлежи и паразити. А из тревните площи гъмжи от тях. 

Също в следствие на закъснялата според мен "свършена" работа от общината градът се е напълнил със змии, както вие самите писахте. 

Наш съсед уби змия пред блока ни, където играят множество деца. И макар да не са отровни, стресът от виждането на еднометрова змия е голям за едно дете.

А да не говорим, че един смок спокойно може да умъртви куче. И за финал Ви изпращам снимка - ето какво ме "посрещна" на паркинга на Нова сграда към Пловдивския университет. Коментара оставям на вас!

Виж коментарите (72)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).