Пловдивчанин срещна девойка на спирка и не може да я забрави! Къде е тя обаче?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
17:19 / 21.02.2018
54711
Истинска романтична история като в холивудски филм се разиграва под тепетата. Пловдивчанин издирва случайно срещнато момиче чрез социалните мрежи. Димитър Киров, който е доброволец в "Зонта", срещнал младата дама точно в деня на влюбените 14 февруари. Бил на спирка на градския транспорт на ресторант "Стадиона". Заедно с красавицата гледали вируалното табло, за да разберат кой автобус трябва да хванат и на какъв интервал от време минава той. Забелязал, че девойката на няколко пъти му хвърляла по-продължителни погледи, включително и когато се качвала в автобуса. Взела №17 в посока мол "Пловдив" към 19,50 часа.

"Беше по-ниска от мен, но не много висока. Това значи към 1.65 м. Косата й беше светла със средна дължина (под раменете, но не много дълга). Облечена беше със светло яке и дънки. Гледаше сайта transport.plovdiv.bg заедно с мен, за да види кога ще й дойде автобусът", разказа пред репортер Киров.

За жалост там е тъмно, а и не си позволявам да зяпам много хората от учтивост към личното им пространство, така че това е, което мога да дам като описание, допълни пловдивчанинът. Мъжът не се престрашил да я попита за името й или да поиска някакъв контакт за връзка.

Вече седмица той търси момичето чрез публикации във Фейсбук, които споделя в най-големите групи под тепетата. Смята, че там има по-голям шанс мистериозната девойка да ги види. Киров се занимава с различни активности от ранна възраст. В момента е председател на Z club Plovdiv - младежкото подразделение на Zonta club. Международната организация се бори с насилието над жени. Себе си описва като жаден за приключения, отворен към света, болен романтик (не само от гледна точка на любовта), с активно участие в социалните проблеми на обществото, пише "Марица".


Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).