Пловдивчанин скри амфетамини в хралупа на дърво в "Лаута", сътвори екшън на магистралата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
07:33 / 01.02.2018
14522
Повече от 200 грама амфетамини е държал пловдивчанин в хралупа на дърво в парк "Лаута". Скривалището на 35-годишния Веселин Божериков е разкрито и срещу него е повдигнато обвинение. Предстои насрочване на процеса. Това се разбра в Окръжния съд, където срещу дилъра се водеше второ дело - за притежание на дрога за 7434 лева и нанасяне на лека телесна повреда на полицай. 

На 19 октомври м.г. Божериков пътувал с приятел по магистрала "Тракия". Връщали се с кола от столицата, където дилърът купил наркотици. Разследващите имали оперативна информация за пренасяната стока и спрели автомобила в района на Войводиново. При отварянето на вратата Божериков ритнал в коляното единия от криминалистите и хукнал през полето. Заловили го след 15 минути преследване. "Няма повече да се занимавам с дрога. Изгубих всичко", каза в съда Божериков и се разплака. 

Той сключи споразумение с прокуратурата за 1, 9 г. лишаване от свобода и 2500 лева глоба. Отделно ще трябва да излежи и предишно условно наказание от 7 месеца за наркотици. Очаква го и още една присъда за укритите амфетамини в хралупата. Божериков е лежал вече четири пъти в затвора за грабежи и кражби, пише "24 часа".

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).