Пловдивчанин отиде да сменя гумите си, поръча си кафе от машина и изумя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:55 / 26.11.2017
63965
Пловдивчанин изпадна в потрес от хигиената на улична кафе машина. Мястото - ул. "Скопие" 16. Ето какво разказа вредакцията на Plovdiv24.bg мъжът: 

"Изключително рядко ми се е случвало да си купувам кафе от такава машина и повече никога няма да го направя! След като поръчах кафе, течността, която получих беше коктейл от тиня, кал и малко захар за вкус! Само попови лъжички липсваха!

Кафе автомата се намира в Кючук Париж на ул. "Скопие" 16, в непосредствена близост до гумаджийницата, където сменях гумите си и направих грешката да си взема кафе.

В разговор с хората, които работят наоколо разбрах, че това не е за първи път! Напротив! Случвало се доста често да се оплакват хора от качеството и най-вече хигиената на машината, както и от отпадъците, които остават след поръчката - чашки и бъркалки.

Питам се кой отговаря и проверява колко редовни са тези кафе автомати? Кой следи за контрола и спазването на всички санитарно-хигиенни изисквания в тази практика? Наблюдава ли някой как се зареждат с чаши, захар, мляко? А дали ръцете на обслужващите тези автомати са чисти, дали водата, която се налива вътре е чиста, тези фирми имат ли необходимите здравни документи и други разрешителни? Къде е тук ролята на РИОКОЗ и другите контролни органи? Да не говорим за съмнителното счетоводство на тези кафе машини със стотинки."

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).