Пловдивчанин остана отвратен от охраната в пловдивски МОЛ

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
09:05 / 30.06.2018
8077
Пловдивчанин заведе семейството си в МОЛ Марково тепе за разходка, но остана отвратен. Случката е от 27 юни, времето: 15,15 -15,20 часа. Мъжът описа потреса си в дълго писмо до редакцията на Plovdiv24.bg.

"Отидохме там, паркирахме и решихме да се разходим, да си купим нещо и да след това да посетим едно от заведенията за хранен във въпросния обект. На втория етаж, в дъното точно след магазин Техномаркет, забелязах нещо странно - 4 момичета (вероятно ученички) бяха седнали на пейката в края на коридора или по-точно две от тях легнали, едно седнало с гръб и последното момиче с лице към нас. На пръв поглед странно, но си казах, че може да чакат някого, да са уморени или нещо подобно. В следващия момент, едно от лежащите момичета скочи, хвана другото и тръгна с бърза крачка по посока вътрешността на магазина. Дотук добре, завивайки обратно по коридора, забелязахме, че въпросното лежащо момиче повръщаше в кошчето, точно срещу Техномаркет... Пияни, надрусани, болни? Там ли им е мястото? Къде дреме охраната? Имат камери на всеки магазин? Това нормално ли е?", пише потресеният мъж и пита - къде е охраната?

"След като необезпокоявани могат да спят по пейки, да повръщат в кошчета, скоро може някой да влезе с оръжие или да продава наркотици... Охраната явно е много ларж. Поради факта, че трябваше да се махнем от там бързо, нямах възможност да снимам, но нека си погледнат камерите."

Plovdiv24.bg предоставя право на отговор на засегнатите страни!

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).