Пловдивчанин остана недоволен от обслужването на А1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
08:38 / 07.02.2020
24035
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изрази възмущението си от обслужването на фирма А1. Даваме му думата сега:

"Здравейте, искам да сигнализирам за недопустимо "обслужване" от телефонния център на А1. Рано вчера сутринта, след като установих, че нямам кабелна телевизия и интернет, чийто доставчик са А1 направих опит да подам сигнал на *88.

Както ще видите от прикачения файл, след почти 13 минути липса на отговор се отказах. През тези 13 минути чух многократно колко важен клиент съм за А1, само че чрез предоставената услуга или по-скоро липсата на такава, определено не се чувствам значим клиент за тях.

В същото време сътрудниците им в офисите са крайно некомпетентни, арогантни и тяхната единствена цел е да те накарат да подпишеш документ, с който винаги си им длъжник и условията определено не са в полза на потребителя.

А извиненя с лошото време са неприемливи, просто защото лошо време и тежка зимна обстановка няма, поне на територията на град Пловдив“.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).