Пловдивчанин към катаджии: Наздраве, господа полицаи

Автор: Васил Динев
Коментари (24)
12:52 / 03.08.2017
17967
Пловдивчанин написа сигнал до Plovdiv24.bg, възмутен от действията на някои катаджии. Ето какво казва той в следните редове:

Здравейте! Сигурно служителите на КАТ се опитват да изкарат някой лев за морето, скривайки се в насрещното на ул. "Васил Левски" в "Кършияка". Интересното в случая не е само това, че са се скрили между паркираните автомобили, ами това, че същите са паркирали неправилно, което изключително много затруднява трафика в участъка между бул. "България" и бул. "Дунав".

Нямам логично обяснение защо, след като цялата улица е осеяна със знаци от типа В27 (което ще рече "Забранено спирането и паркирането"), години наред не се предприемат мерки за отстраняването на наглеците от платното.

Може би, защото няма как да вземеш пари на ръка от кякой, който липсва в автомобила и затова не са апетитни, но виж... автомобил в движение, спрян от засада - това вече е друга бира. Наздраве, господа полицаи.

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).