Пловдивчанин алармира за шофьори-вандали

Автор: Диана Бикова
Коментари (3)
09:10 / 01.12.2019
6766
Липсата на паркоместа в града става все по-осезателна и принуждава някои собственици на автомобили да нарушават правилата. За случай на вандализъм от граждани и незаинтересованост от институциите сигнализира читател на Plovdiv24.bg

Възмутен съм как може групичка от собственици на няколко автомобила да правят каквото си искат. Мястото е до детската градина "Славей". Тези няколко автомобила на снимката са превърнали част от тротоара в техен паркинг. За да постигнат това, са увредили и общинска собственост (няма как да се докаже, че са те обаче). Става дума за това, че преди време бяха вкопани и бетонирани "пречки", които трябваше да не позволяват на автомобилните да се качват на тротоара.

С времето едната изчезна, а от скоро и още няколко са изкъртени и оставени встрани, за да не пречат и да имат повече място за качване и слизане от "паркинга" им. Подавал съм няколко сигнала към 3-то РПУ и общинска полиция да санкционират паркиралите там автомобили - нищо не се случи. Предлагам "пречките" отново да се бетонират там, за да видим дали отново ще изчезнат.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).