Пловдивчанин: Защо другите градове могат и успяват, а ние не?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:10 / 09.06.2020
6331
Читател потърси Plovdiv24.bg, за да изрази възмущението си: "Здравейте, многоуважавана пловдивска медия! Пиша Ви, защото ми омръзна да чета глупости, в които няма капка истина и честност! А точно Вие сте тези, които публично показвате скритите от пловдивчани и гостите на града неща!

Община Пловдив за пореден път се опитва да замаже очите и биха им повярвали само хора, които не се возят в градски транспорт или хора, които не разбират как се усвояват по-лесно пари, без да заработи система за 20 милиона лева правилно!

На всички ни е достатъчно ясно, че системата за градския транспорт, както и самият той никога няма да се промени към по-добро! След като бурно обявяват за стотен път, че пускат електронно таксуване в автобуси и една от тях за пореден път е автобусна линия 25, сега вече електронното таксуване е само пожелани!

Преди време се возих в автобусна линия 25. Отново се появи старият познат метод – продажба на билет от кондуктора и отново годината е 2020, но за градския ни транспорт – 2000 година. Аз искам да попитам Общината и всички, които вярват, че тази система ще заработи, как може градове, които са по-малки от Пловдив, успяха да реализират с европейски пари – проекти, свързани с тролейбусен транспорт, проекти с електронно таксуване, проекти с електробуси и какви ли не други проекти, свързани с обществения транспорт? Защо другите градове могат и успяват, а ние не?

Ние по-глупави ли сме или администрацията за пореден път спи и въобще не се пъне да заработи в полза на гражданите, въпреки че над 50% от бюджета на града ни отива за заплати на сума ти хора! И отново напомням, че градът ни не е само Главната улица, "Капана" и Голямата базилика. Градът ни включва образование, инфраструктура, обществен транспорт, туризъм и множество други категории!

Искрени Благодарности на медията!"

Виж коментарите (4)

Още по темата (1005):
26.04.2024 Шофьорът, псувал контрольори, ще бъде наказан
26.04.2024 Шофьор от градския транспорт поиска да обърне джуките на
контрольорка
24.04.2024 Кондукторка показа доста неприличен жест към девойка в Пловдив
22.04.2024 Пловдивчанин: Лъжат ни!
20.04.2024 Пловдивчанин: Харчите ли си спокойно парите?
14.04.2024 Важна промяна: Отпадат последните курсове в разписанието на някои автобуси в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).