Пловдивчанин: Тротоарите не са тоалетна за кучетата ви!

Автор: Симона Димитрова
Коментари (11)
14:59 / 03.01.2023
6921
"Кой ще чисти след домашните Ви любимци? Тротоарите не са тоалетна за кучетата ви!", това попита съгражданите си жител на Пловдив, който бе възмутен, след като е отворил вратата на колата си и по неволя е стъпил в кучешко изпражнение, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

- "Просто положението е под всякаква критика ! Навсякъде, излизаш и ла*но! Няма велоалеи, няма тротоари, няма и предблокови пространства. Неведнъж съм писала, че както си пускаш водата вкъщи и си бършеш г*за, така трябва и да е с уж домашните им любимци..."

- "Каквато държавата… такива и гражданите. Никой не му е приятно да събира изпражнения, но това животно иска отговорност повече от това да го изкарате два пъти на ден и да му дадете храна…", споделиха други двама коментиращи, които се съгласиха с автора на публикацията.

В момента глобата в Пловдив за стопани на кучета, които не почистват след животното си на публични места, варира от 100-200 лева, ако бъдат хванати в крачка. 

Въпреки солените глоби, които могат да отнесат, много граждани все още разхождат домашните си любимци с надеждата, че точно днес няма да ги спрат, и редовно не почистват, след като се изходят животните.

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).