Пловдивчанин: Това е малоумно паркиране!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:25 / 08.01.2023
6567
"Малоумно паркиране" по този начин пловдивчанин реши да изкаже възмущението относно паркиране в район "Западен" до Математическата гимназия. Той изпрати снимки и кратък текст в редакцията на Plovdiv24.bg. Ето за какво точно става въпрос:

"Здравейте! Изпращам ви снимков материал, на който се вижда как таксиметров шофьор е паркирал нагло, но в същото време и некадърно на тротоар на ул. "Момина сълза!". Трябва да отбележа и че тази кола беше паркирана по този начин в продължение на два дни, което доказва, че на шофьора въобще не му пука, че е в нарушение!"

Преди време ви информирахме за този проблем - живущите в близките блокове решават, че това е начинът да паркират автомобилите си и буквално завземат тротоарите.

Обръщаме внимание на контролните да се самосезират, за да вкарат в ред паркирането и трафика около училищата в Пловдив.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив
Мутренски сцени на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив
Продължават ли да се строят панелни сгради в България?
"Параграф 22" за срутилата се къща в Стария град
Певци от цял свят пеят в защита на Альоша в патетичен видеоклип
Шофьор хвърли 100 лева на задната седалка на патрулка, пробите му...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).