Пловдивчанин: На протестите да развеем гордо трибагреници, а не петолъчки и червени знамена!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
09:37 / 11.02.2013
13022
Здравейте! Пиша Ви, възмутен от нещо, което наблюдавам от вече 2 години насам. Моля Ви да обърнете внимание на проблема. 

Сигурно всеки е забелязал нахалните опити на политическите партии и техните изчадия, маскирани като движения, да "яхват" вълната от недоволство на българските граждани. Е, голяма част от пловдивчани са свидетели на наглото узурпиране на гражданските протести и митинги, организирани в града. Няма как присъстващите да не са останали с противоречиви чувства след всеки един протест, виждайки за пореден път групата от "политически оцветени" хора, които редовно се появяват с "политически оцветените" си знамена, лозунги и одежди. 

Всеки трябва да може свободно да изразява мнението си, но на събития с граждански характер и с общонародна кауза няма място за политическа (или идеологическа) пропаганда. Причините са много, но най-явната е, че всеки един човек има своите идеали и пристрастия, но събирайки се за общонародни каузи, хората загърбват всички свои различия.

Няма значение дали си "червен", "син", "светлокафяв" или подозрително "кафяв", важното е, че сред тълпата със сигурност има хора, които не се определят и не искат да бъдат определяни като "червени", "сини", "светлокафяви" или подозрително кафяви. В крайна сметка резултатът от "цветната пропаганда" е, че мнозина не стъпват на подобни граждански инициативи, именно заради политизирането им. А с нашия дългогодишен опит, ние сме силно загрижени, че е възможно именно това да е целта на узурпаторите - умишлено да провалят гражданските протести и митинги, прогонвайки "безцветните", и да всяват раздор сред единната тълпа.

Скъпи приятели "оцветени", принудихте ни да напишем тази статия, тъй като ни омръзна от нахалството ви. Забравяте, че тия л...а вече сме ги яли и с тях не можете да ни залъжете. За щастие хората вече не са толкова наивни и виждат, че в другите градове се развяват гордо трибагреници, а не петолъчки и червени знамена. Ако наистина твърдите, че сме "братя в борбата", загърбете лозунгите и елате да водим битката си заедно, като еднакви - без идеологически и политически пристрастия! В противен случай действията ви ще бъдат доказателство за нас, че играете "на двата бряга", проваляйки протестите и разединявайки масите.

Изпращам Ви и две прикачени снимки, като доказателство на това, че въпросните хора за пореден път се опитват да се възползват от протест. С уважение - Юлиан Карапетков.


Виж коментарите (26)

Още по темата (271):
26.06.2020 EVN с важно съобщение, свързано с новите цени на тока
03.03.2020 Обосновано ли е предстоящото увеличение на цените на тока?
18.01.2020 Култовият пловдивчанин Дядя Ваня се завърна, обясни смисъла на живота
10.04.2019 Цената на тока скача от юли
28.02.2019 Наглост! EVN иска нови цени на тока и парното от 1 юли!
02.07.2018 Вижте новите по-високи цени на тока и топлата вода в Пловдив!
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).