Пловдивчанин: На кого пречим и къде да паркираме? Улицата е по-широка и от летището в Крумово!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:15 / 04.02.2024
17533
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си неприятностите, но които са подложени той и останалите шофьори на улицата, която живеят.

Ето какво ни пише:

"Живея на ул. "Чернишевски", където от няколко години паркирането е истински ад. Всеки пловдивчанин  знае колко се разви микрорайона в последните години - към вече съществуващите "атракции" -  като МОЛ "Пловдив", Братската могила, и Гребната база. Отвориха се няколко вървежни ресторанта, както и двете офис сгради до мола.

Всички служители на мола, както и тези от офисите паркират на локалното на бул. "Свобода", където паркираме и ние - живущите на ул. "Чернишевски". Паркирането и преди беше изключително изпитание, понякога се налага просто да пуснеш аварийните и да чакаш някой да тръгне, за да спреш на неговото място. Служители на Общинска охрана започнаха да пишат глоби наред, при положение, че въпросната улица е единственото място, където и ние живущите едва намираме място да паркираме, а и е достатъчно широко, за да се разминат два камиона, дори при паркирани коли и от двете страни.

На кого пречим и къде да паркираме? Улицата е по-широка от летището в Крумово!", завърва сигнали си пловдивчанинът.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).