Пловдивчани започнаха да припадат в заведения и по улиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:56 / 08.08.2017
7264
Над 40 души са колабирали в Пловдив вчера заради топлото време и високите температури, съобщи д-р Златка Стоянова от Центъра за спешна медицинска помощ. По думите й припадналите не са възрастни, а хора в активна възраст между 40 - 50 години. Има и няколко случая на колабирали възрастни пловдивчани, които са чакали на опашка за пенсиите си. 

В останалите от случаите това е станало в обществени заведения или на улицата, пред магазини, на пейки, а една част от хората са получили оплаквани вкъщи и са подали сигнал на 112, обясни дежурният лекар. Екипите на Спешна помощ не са спирали работа и продължават да работят. Според д-р Стоянова всяко лято, когато температурата гони 40 градуса, се увеличават сигналите. Тя припомни и предупреди, че всички от децата до старците не бива да забравят основните неща - повече вода, леки дрехи, шапки и да не се стои на слънце в пиковите часове.


Източник: радио "Пловдив"

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).