Пловдивчани се оплакаха от EVN, дружеството обяснява

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
08:50 / 13.07.2016
4441
Пловдивчани се оплакаха от липса на координация от страна на EVN и чрез нашата медия, поискаха обяснение от дружеството за авария от 6 юли на ул. "Жълтуга". 

Наш репортер се свърза с EVN, ето и отговорът:

"В описания случай на ул. "Жълтуга" става дума за повреда в ел. табло, след което е изключил защитният предпазител с оглед за сигурност.

Сигналът, постъпил в дружеството, е предаден своевременно на аварийните екипи. Отстраняването на аварията е наложило и технически дейности по мрежата (смяна на предпазители и др.).

В дружеството е изградена система за постъпване и обработване на сигнали за повреди, която функционира 24 часа в денонощието. Всяка авария се предава на техническите екипи. Дружеството е осигурило необходимият брой аварийни групи, които могат да бъдат увеличени при необходимост. Всички те са оборудвани с необходимите материали и техника. 

Използваме случая да Ви уверим, че съзнаваме неудобствата, които изключванията на захранването причиняват. За целта при всяко едно аварийно изключване екипи на дружеството са в готовност да предприемат мерки за възстановяване на снабдяването.

При необходимост дружеството има възможност за включване и на специализирана техника за локализиране на повреди."

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Помощникът на Николай Пловдивски с голям шанс да стане сливенски ...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).