Пловдивчани предлагат изграждане на джобове за паркиране по ул."Иван Вазов"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
07:35 / 18.04.2010
2222

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ
„Проблемът с паркирането на улица „Иван Вазов" може да се улесни, ако Община Пловдив поиска."- с тези думи ни обади пловдивчанин в редакцията на ПОТВ, който всеки ден минава по станалата вече търговска улица. „Винаги има спрени автомобили, а от няколко месеца вече дебнат и паяци".

Според него улица „Иван Вазов" си е строена навремето направо като за манифестации. Или явно някои по-напредничав чиновник е предвидил, че автомобилите ще се множат. Факт обаче е, че пътното платно е голямо, но пак понякога има проблем с паркирането. Особено когато заради ремонт на Христо Ботев автобусите се движеха по Вазов и от тогава дебнат и паяци.

Предложението за облекчаване на паркирането е много дългите и широки тротоари в местата, където са засети дървета и почти не се използват. Да се скъсят тротоарите и да се изградят джобове. Така и пешеходците ще минават, и колите ще спират. Анкета показа, че пловдивчани се разделиха в мненията си, но като цяло може да се помисли върху предложението.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България
От Пловдив: Болезнен разказ на една почернена майка на моторист
Шофьор паркира в парк в Пловдив. Сигналът изпокара хората в мрежа...
ЧСИ пусна за продан цяла сграда с апартаменти в Пловдив, собствен...
Tройно скача цената на таксиметровите услуги в Пловдив, увеличава...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).